Δραστηριότητες

Η πόλη του Ρεθύμνου είναι μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Ελλάδας: οι ενετικές οχυρώσεις σμίγουν αρμονικά με τις εκκλησιές των ορθοδόξων και των καθολικών, τις επιβλητικές κατοικίες των Βενετών, τις αψίδες και τις πλακόστρωτες οδούς δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα δέους στον επισκέπτη.

Ανακαλύψτε το παρελθόν της πόλης μέσα από μια υπέροχη περιήγηση στο ιστορικό κέντρο ξεκινώντας από την οδό Αρκαδίου ακολουθήστε την «πολιτιστική διαδρομή» και διασχίστε το ιστορικό κέντρο από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Επίσης η πόλη προσφέρεται για ενδιαφέρουσες βόλτες. Περιηγηθείτε με τα πόδια στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, αλλά και στην υπόλοιπη πόλη, η οποία μάλιστα προσφέρει και δίκτυο ποδηλατόδρομων. H πόλη διαθέτει λιμάνι (νέο και ενετικό), χώρους πρόσδεσης σκαφών αναψυχής, μαρίνα, όπου και υπαίθριο πάρκιγκ αυτοκινήτων.

Στην πόλη λειτουργούν λαϊκές αγορές: Την Πέμπτη (στο πάρκιγκ νότια του Ναού των Τεσσάρων Μαρτύρων), το Σάββατο (στην πλατεία Δικαστηρίων), Βιολογικών Προϊόντων: Την Τετάρτη απόγευμα (νότια του Δημοτικού Κήπου)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπολογίστε το 7 συν 1.

 

Ξενοδοχείο Ιάσων
Γιαμπουδάκη 48 Ρέθυμνο, 74100
Κρήτη, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 28310 22542
Τηλέφωνο: +30 28310 50489
Φαξ: +30 28310 55229
Email: info@jasonhotel.gr
Email: reservations@jasonhotel.gr

HOTSoft.gr | Σχεδιασμός ιστοσελίδων, Κατασκευή e-shop, Προώθηση website, Mobile apps. - HOTSoft.gr - Web Experts | Ρέθυμνο, Κρήτη. Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks